Honeycombs (Piatnik Praha s.r.o., 2018)
Honeycombs je zábavná hra na způsob domina pro celou rodinu. Ve hře budete z šestiúhelníků skládat včelí úly. Hra nabízí několik variant, v té první se hráči co nejrychleji snaží spojit 13 dílků tak, aby na sebe navazovalo co nejvíce symbolů. Ve druhé variantě staví hráč jeden úl společně a snaží se dílky přikládat tak, aby na sebe navazovalo co nejvíce symbolů. No a konečně třetí varianta je kooperativní a hráči v ní musí spolupracovat. Prověřte svůj postřeh, prostorovou orientaci a schopnost kombinovat!