A jak se vám líbím teď? - Bourne, Holly; Klimičková, Radka (Knihovna a tiskárna pro nevidomé K.E. Macana, 2022)
Hlavní hrdinka Tori je navenek moderní a úspěšná žena, ale skutečnost je jiná. Román pro ženy vtipně prozkoumává nesoulad mezi tím, jak sami sebe prezentujeme online a jak vypadá naše offline realita. V knize je erotická pasáž.