Fantastická zvířata a kde je najít - Rowling, J. K., 1965-; Scamander, Newt (fiktivní postava), 1897- (Albatros, 2023)
Oficiálně schválená učebnice magizoologie z Bradavické školy poskytující informace o všech fantastických zvířatech.