Call of dudy bohemian bagpipes across borders - Špaček, Radim, 1973- (Peligroso productions, 2006)
DVD zachycuje některé hudební osobnosti, soubory, festivaly, názory i samotné nástroje uchovávající a rozvíjející tradici dudáckého umění v jižních a západních Čechách a v sousedním Bavorsku